De Zeven Linden in Baarn

Op De Zeven Linden komen we sinds 2013 ieder jaar wel een week. Of twee keer een week. Deze camping is prachtig gelegen op de Utrechtse Heuvelrug en man, wat heb je hier heerlijk veel ruimte om je tent heen.

De Zeven Linden – Veld I

Hier kampeer je net als vroeger: beetje voetballen en jeu de boules, barbequetje. De kinderen kunnen in het hoogseizoen drie keer per dag, 6 dagen in de week naar de animatie: knutselen, speurtocht, bosspellen, liedjes bij en broodjes boven het kampvuur op vrijdag, voetbaltoernooi, etc. Lekker simpel, lekker leuk en prima geregeld.

Er is een ieniemienie winkeltje met o.a. ijsjes (heel belangrijk), ’s morgens zijn er broodjes (wees op tijd) en rond zessen wordt er friet gebakken. Stelt niet veel voor maar zo af en toe handig.

En als de eigenaar nu eens ging snappen dat een groot sanitairgebouw alleen ’s morgens schoonmaken echt niet genoeg is in het hoogseizoen dan was het echt helemaal goed.

In de omgeving is genoeg te doen. Onze favoriet is Bosbad De Vuursche, op loopafstand van de camping (Let op: geen pin. Echt.)

Bosbad De Vuursche

Am Rhein in Rudesheim am Rhein (D)

Am Rhein ligt direct naast het openbare zwembad van Rüdesheim am Rhein (ongeveer vier even half uur rijden van Utrecht). Dat is dus een ideale eerste of laatste stop in de vakantie: een halve dag rijden en een halve dag zwemmen en afsluiten met een barbeque of op het terras van de camping.

Tenten en caravans staan behoorlijk dichtbij elkaar maar toch is er van geluidsoverlast geen sprake. De twee toiletgebouwen zijn de mooiste die ik heb gezien en horen ook bij de schoonste.

Rüdesheim am Rhein zelf is een super touristische plaats, wl leuk om een keer doorheen te lopen maar wij blijven er geen week.

 

 

 

 

Wij zijn

Wij zijn een gezin met twee kinderen uit het begin van de eeuw en een tent-op-een-karretje uit dezelfde periode. Die tent zetten we het liefste op niet al te grote campings waar we dan een weekje blijven om te kijken wat er verderop nog te beleven is.

Plekken om haringen te slaan